Realisaties

Enkele van onze realisaties

Realisatie Website by VDB Webdesign Oudenaarde for Chemie & Bouw Nazareth

www.chemie-en-bouw.be
Voor Chemie en Bouw uit Nazareth hebben wij een CMS gestuurde website ontwikkeld.
Chemie & Bouw, reeds meer dan 30 jaar het toonaangevend op het gebied van waterdichting. Door onze jarenlange ervaring met het plaatsen van waterdichtingen, is de kracht van het bedrijf het ontwikkelen en verkopen van eigen waterdichtingsproducten voor zowel kelders, inkuiping van zwembaden en vijver, gevels als het behandelen van opstijgend vocht.


Realisatie Website Oudenaarde voor GH Systems

www.deltawatersofteners.be
Voor GH Systems uit Oudenaarde werd een CMS gestuurde website opgemaakt met een login module voor professionele klanten.
GH Systems is hoofdverdeler en importeur van de Delta waterontharders in België en het Groothertogdom Luxemburg. Met meer dan 20 jaar ervaring kent GH Systems zijn weg in de sector van de waterbehandeling. Vanaf de lancering van de Delta waterontharders in 2005 stapte GH Systems mee in dit verhaal.


Realisatie Website by VDB Webdesign Oudenaarde

www.fietsen-wheelpalace.be
Voor fietsen Wheelpalace uit Oudenaarde bouwden wij een CMS gestuurde website.

Wheelpalace is de fietsenzaak voor de Vlaamse Ardennen en omstreken. Dina & Lieven staan steeds voor u klaar om u met raad en daad bij te staan bij uw keuze voor aankoop van een nieuwe fiets. Met hun jarenlange ervaring weten zij steeds de juiste fiets voor u te kiezen. Kom gerust eens langs in onze grote showroom, gelegen in het hartje van de Vlaamse Ardennen, tussen Gent en Ronse.


 

VDB is reeds jarenlang partner voor La Maison de Marie uit Brugge, Boekhoudkantoor Advanco uit Oudenaarde, All In Design uit Oudenaarde, Apotheek Jouret uit Ronse, Auto-Service uit Oudenaarde, Carwash Becqué uit Denderleeuw, Bosman Pools uit Ronse, BVBA Van Twembeke Kurt uit Zottegem, Cadee Cleaning uit Drongen, Mon Dada Chocolat uit Oudenaarde, Bankkantoor De Boever uit Huise, De Vuyst Gebroeders uit Ninove, Maes Warmte uit Oudenaarde, Bloemen Floreine uit Oudenaarde, Hebaco uit Destelbergen, Verzekeringkantoor Jacky Larno uit Oudenaarde, Tuinonderhoud Jordy uit Oudenaarde, KDN Technics uit Asper, Slagerij Lammens uit Oudenaarde, Brasserie Le Rubin uit Oudenaarde, Ramenwasserij Polish uit Oudenaarde, Windels Living uit Zingem, Van de Wiele Rubber uit Kluisbergen, Huidverzorging Aqua Dôme uit Maarkedal, Ten huize Vandaele Maarkedal, schilderwerken Patrick Vercamer Oudenaarde…..